Sèndhèn, Mungkid, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sèndhèn
Désa
Sèndhèn iku kapernah ing Kabupatèn Magelang
Sèndhèn
Sèndhèn
Sèndhèn iku kapernah ing Jawa Tengah
Sèndhèn
Sèndhèn
Sèndhèn iku kapernah ing Indonésia
Sèndhèn
Sèndhèn
Koordhinat: 7°32′35″S 110°15′05″E / 7.54295°S 110.2515°E / -7.54295; 110.2515Koordhinat: 7°32′35″S 110°15′05″E / 7.54295°S 110.2515°E / -7.54295; 110.2515
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Magelang
Kacamatan Mungkid
Kodhe laladan
administrasi
33.08.09.2014

Sèndhèn iku désa ing Kacamatan Mungkid, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.