Sénat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Senat)

Sénat ya iku badan deliberatif sing biasane minangka majelis tinggi saka badan legislatif ing nagara sing nganut sistem dua kamar kayata Amérika Sarékat lan Australia. Anggota senat kasebut senator. Indonésia nate nduwèni senat nalika mbentuk Républik Indonésia Serikat. Ing Indonésia kerep disawlahartekke karo mahasiswa sing nduwèni keaktifan ing organisasi lingkungan kampus.

Delengen uga[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sénat&oldid=1052883"