Seki Takakazu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Monument

Seki Takakazu (1642 – 5 Dhésèmber, 1708) inggih punika salah satunggaling matematikawan Jepang.

Ugi pirsani[besut | besut sumber]