Seinendan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Seinendan' iku organisasi barisan cagak enom-enom utawi nom-noman-pemudi seng diwangun tanggal 1 Maret 1943 kaleh bala Jepang ing Indonésia.[1] Tujuanipun organisasi seinendan punika amergo kapengin didik lan nglatih cagak enom-enom kanggé mertahanke Indonésia kaliyan kekuatanipun kiyambak.[1]

Chatetan Sikil[besut | besut sumber]

  1. a b "Prabawa Pendudukan Jepang di Indonésia". Dijupuk 18 Juni 2014.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)