Sega instan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Instant white rice (microwave ready, not dehydrated) sold in Korea
Instant brown rice (microwave ready, not dehydrated) sold in Korea

Sega instan yaiku sega sing wis dibukak. Sawetara jinis wis siyap diliwet ing gelombang mikro. Sawetara jinis dehidrasi dadi luwih cepet mateng. Sega biasa butuh 18-30 menit kanggo masak, sega instan butuh 1-7 menit. Amarga wis dimasak, kabeh sing dibutuhake kanggo nyiyapake sega instan yaiku cukup nganggo gelombang mikro utawa ditelesi maneh nganggo banyu panas.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. 메트로신문. "[메가 히트 상품 탄생스토리]CJ제일제당 햇반". 메트로신문 (ing basa Korea). Dibukak ing 2019-05-23.