Scatman John

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jonathan Paul "John" Larkin (lair ing Amérikah Sarékat, 13 Maret 1942 – pati 3 Dhésèmber 1999 ing umur 57 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]