Scatman John

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Jonathan Paul "John" Larkin (lair ing Amérika Sarékat, 13 Maret 1942 – pati 3 Dhésèmber 1999 ing yuswa 57 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]