Sangen, Kajoran, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sangen
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Magelang
Kacamatan Kajoran
Pamaréntahan
 • Lurah désa -
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Sangen iku désa ing Kacamatan Kajoran, Magelang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]