Sanbeiji

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sepiring sanbeiji

Sanbeiji ( simplified Chinese ) minangka salah sawijining panganan pitik sing misuwur ing masakan Tionghoa lan salah sawijining panganan sing paling apik kanggo masakan Jiangxi . Piring kasebut asale saka provinsi Jiangxi ing China kidul, lan dadi spesialisasi Ningdu . Piring kasebut dadi misuwur banget ing Taiwan, mula dikenalake karo masarakat Hakka ing pulau kasebut.