Samudra Arktika

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Limang samudra ing donya

Samudra Arktik, dunungé ana ing belahan lor bumi lan racaké dumunung ana ing wewengkon Arktik Kutub Lor, iku arupa samudra sing paling cilik lan paling cethèk ing antarané limang samudra sing ana ing donya[1]. Senadyan Organisasi Hidrografik Internasional (IHO) nganggep minangka samudra, para ahli samudra nyebut samudra iki Segara Mediterania Arktik utawa Segara Arktik, diklasifikasèkaké minangka siji saka Segara Mediterania sing kagabung jroning Samudra Atlantik.

Samudra Arktik

Pelabuhan-pelabuhan Utama[besut | besut sumber]

thumb|250px|Pelabuhan-pelabuhan Samudra Arktik

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ Michael Pidwirny (2006). "Introduction to the Oceans". www.physicalgeography.net.  Unknown parameter |accessyear= ignored (|access-date= suggested) (help); Unknown parameter |accessmonthday= ignored (help)
  2. ^ a b c Cacad panyuplik: Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng CIA


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Samudra_Arktika&oldid=963603"