Samroh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Samroh iku sawijining kasenian kang misuwur ing taun 1980-an, mligi ing tlatah Gunung Sumbing lan Gunung Sindoro, Jawa Tengah, Indonésia. Sejatiné, Samroh iku kaya déné Nashid, kang nembang ana wong 3 nganti 10, racaké wong wadon, nganggo musik terbang/ rebana, ditembangake nganggo basa Arab lan basa Jawa.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]