Samgyeopsal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Samgyeopsal
Samgyeopsal-gui.jpg
Jeneng liyanéSamgyeopsal-gui
Grilled pork belly
JinisGui
Panggonan asalKorea
Olah-olahan nasional gegayutanKorean cuisine
Woworan pokokPork belly
Buku masakan: Samgyeopsal  Médhia: Samgyeopsal
Samgyeopsal
Hangul삼겹살
Hanja三--
Alihaksara Koréa Kang Sinampurnasamgyeop-sal
McCune–Reischauersamgyŏp-sal
Jeneng liya
Hangul삼겹살구이
Hanja三----
Alihaksara Koréa Kang Sinampurnasamgyeop-sal-gui
McCune–Reischauersamgyŏp-sal-gui

Samgyeopsal ( 삼겹살 , 三 -, Cithakan:Literal translation ), samgyeopsal-gui ( 삼겹살구이 ), utawa weteng daging babi panggang minangka sawijining olahan jinis gui (sajian panggang) ing masakan Korea .