Salome Zourabichvili

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Salome Zourabichvili

Salome Zourabichvili[a] (Basa Géorgia: სალომე ზურაბიშვილი, [sɑlɔˈmɛ zurɑbiʃˈvili]; lair 18 Maret 1952; umur 70 taun) yaiku pulitikus lan mantan diplomat Georgia kelairan Prancis sing ngejabat minangka Presidhen Georgia kalima, sawise Desember 2018. Ia menika wadon kapisan sing kapilih minangka presidhen Georgia

Cathetan[besut | besut sumber]

  1. Zourabichvili nganggo transliterasi basa Prancis saka margane; transliterasi Inggris-ne yaiku Zurabishvili

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]