Salmon keluk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Salmon sing adhem dirokok

Salmon asap minangka persiapan salmon, biasane fillet sing wis diobati lan asap panas utawa adhem. Amarga regane cukup murah, salmon asap dianggep minangka panganan enak . Sanajan istilah lox kadhangkala ditrapake kanggo salmon asap, nanging produk kasebut beda-beda. [1] Salmon asap minangka bahan populer ing canapés, asring dikombinasikake karo krim keju lan jus lemon.

Rujukan[besut | besut sumber]

[ <span title="This claim needs references to reliable sources. (December 2014)">perlu rujukan</span> ]

Salmon chum sing asap panas
  1. "E. Kinetz. (22 September, 2002). So Pink, So New York. The New York Times". 22 September 2002. Dibukak tanggal 9 December 2007.