Salami salju

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Téliszalámi

Salami mangsa (basa Basa Hungaria: téliszalámi ) minangka salah sawijining jinis salami Honggari [1] diproduksi miturut tradhisi sing umure wis pirang-pirang abad. Digawe saka Mangalitsa daging babi lan uga rempah-rempah ( mrico putih, allspice, lan liya-liyane), salami mangsa wis nambani ing udhara sing adhem lan garang alon. Sak proses garing ripening, a noble- khusus jamur iki kawangun ing casing lumahing.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Herz salami 1888". Diarsip saka sing asli ing 2016-03-07.