Salah Choudhury

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Salah Choudhury
Salah Choudhury.jpg
LairSalah Uddin Shoaib Choudhury
12 Januari 1965
Sylhet, Banggaladésa
PadununganDhaka, Banggaladésa
JejulukWeekly Blitz
Sana jaringanWeekly Blitz

Salah Uddin Shoaib Choudhury (Banggala: সালাহ উদ্দিন শোয়েব চৌধুরী; kelairan 12 Januari 1965 ing Sylhet, Bangladesh) ya iku editor tabloid Bangladesh The Weekly Blitz[1][2] ariwarta anti-Jihadis paling mrabawani ing Bangladesh, lan ketua editor minggon mawa basa lokal Jamjamat.

Taun 1996, dhèwèké ngadegaken saluran televisi swasta sepisanan ing Bangladesh, A-21 TV.

Latar kawuryan[besut | besut sumber]

Salah Uddin Shoaib Choudhury (dikenal kanca-kancané minangka Shoaib), ya iku anak barep ing kulawargané.

Catatan[besut | besut sumber]

  1. About Us, The Weekly Blitz
  2. Office of controversial magazine Weekly Blitz bombed, Centre for Independent Journalism, 11 Juli 2006

Pranala njaba[besut | besut sumber]