Sakura kinomoto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sakura Kinomoto ya iku tokoh kartun jepang saka serial komik. sakura kinomoto minangka tokoh baku ing serial anime lan manga kang digawé déning Clamp.[1] Ing Jepang suarane diisi déning Sakura Tange.[1].

Haruno Sakura cosplay01

Karakter[besut | besut sumber]

Sakura ya iku bocah umur 10 taun kang manggon ing kutha fiksi Tomoeda ing nagara Jepang.[1] Dhèwèké kelas 4 SD.[1].dhèwèké bisa nggunakaké kakuwatan sikir kanthi bantuan kartu klow.sakura bocah kang apikan lan grapyak mula dhèwèké nduwé kanca akèh. salah siji kanca rakette ya iku Tomoyo Daidoji.[2]. Nalika nglaksanakake tugas dhèwèké ditulungi déning keroberos. Ukara kang dadi motivasi anggoné ngllaksanakake tugase ya iku Everything will surely be all right kang duwé maksud apa baé kadadeane dhèwèké tetep apik-apik baé, tetep slamet.[3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]