Sagittarius

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sagittarius

Sagittarius (Pemanah) ya iku siji rasi lintang saka zodiak. Sagittarius dumunung watara Scorpius ing sisih kulon lan Capricornus ing sisih wétan. Sajeroning Zodiak, wong kang nduwéni zodiak Sagittarius, lair tanggal 22 November nganti 21 Dhésèmber, nalika srengéngé ana ing lintang Sagittarius.

simbol sagittarius