Sagittarius

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Sagittarius

Sagittarius (Pemanah) ya iku siji rasi lintang saka zodiak. Sagittarius dumunung watara Scorpius ing sisih kulon lan Capricornus ing sisih wétan. Sajeroning Zodiak, wong kang nduwéni zodiak Sagittarius, lair tanggal 22 November nganti 21 Dhésèmber, nalika srengéngé ana ing lintang Sagittarius.

simbol sagittarius