Søndre Land

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Søndre Land
Désa ing Nurwègen
Negara Norway
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Søndre Land punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]