Sèl (disambiguasi)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sèl bisa tegesé:

  • Sèl wujud ruwang kanggo nahan wong sing disujanani nglakoni tindak kadurjanan.
  • Sèl sajeroning babagan èlmu biologi