Sèl (disambiguasi)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Sèl bisa tegesé:

  • Sèl wujud ruwang kanggo nahan wong sing disujanani nglakoni tindak kadurjanan.
  • Sèl sajeroning babagan èlmu biologi