Ryn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ryn
POL Ryn COA.svg
Lambang Ryn
120px
Lokasi Ryn
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Warmia-Mazuria
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Ryn
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Ryn (Jerman Rhein) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.

http://www.fotoryn.com


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ryn&oldid=1001956"