Rusk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rusk
Succariebrod-tarningar (cropped).jpg
Rusk squares made of rye sourdough bread
JinisBiscuit
Buku masakan: Rusk  Médhia: Rusk

Rusk minangka olah-olahan sajinis biskuit sing garing lan garing utawa roti sing dipanggang kaping pindho. [1] Kadhangkala digunakake minangka teede kanggo bayi. [2] Ing sawetara budaya, rusk digawe saka jajan, dudu roti: iki kadang diarani rusk kue . Ing Inggris, jeneng kasebut uga nuduhake aditif panganan adhedhasar gandum.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. GAIFYLLIA, NANCY. "How To Make Your Own Rusks". The Spruce Eats. Retrieved 28 October 2018.
  2. "10 FOODS FOR YOUR 1 YEAR OLD CHILD". Super Baby. Bellamy's Organic. Retrieved 28 October 2018.