Ruqyah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ruqyah inggih punika salah satunggaling cara pangobatan wonten ing agami Islam kanthi maos dunga saking Qur'an saha hadits. Wonten kalanipung pangobatan kanthi ruqyah punika kanggé ingkang sakit jasmani, ugi ingkang sakit ruhani utawi gangguan saking jin.