Running Wild (filem 2017)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Running Wild
Disutradarani Alex Ranarivelo
Diprodhuseri Ali Afshar
Forrest Lucas
Christina Moore
Ditulis
déning
Christina Moore
Brian Rudnick
Dibintangi
Dimusiki Jamie Christopherson
Sinématografi Reuben Steinberg
Dibesut
déning
Brett Hedlund
Perusahaan
prodhuksi
ESX Entertainment
Dibabar
déning
SP Distribution
Tanggal metu
  • Fèbruari 10, 2017 (2017-02-10) (United States)
Suwéné
99 minutes
Nagara United States
Basa Inggris

Running Wild inggih punika filem sandhiwara saking Amérika Sarékat ingkang kadamel taun 2017. Filem punika dipunsutradarani Alex Ranarivelo, adhedhasar skénario anggitanipun Christina Moore lan Brian Rudnick. Ingkang maragani ing filem punika antawisipun Sharon Stone, Tommy Flanagan, Jason Lewis, Dorian Brown, lan Tom Williamson. Pamundhutan gambar utami kawiwitan ing surya 17 Agustus 2015 ing Napa, California. Running Wild dipunbabar kagem sagung para pamirsa Amérika Sarékat ing surya 10 Fèbruari 2017.

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Latar wingking[besut | besut sumber]

Ing surya 29 Juli 2015 wonten pawartos bilih Alex Ranarivelo badhé nyutradharani filem sandhiwara ingkang nyariyosaken babagan kuda, kanthi seirah Running Wild adhedhasar skénario anggitanipun Brian Rudnick.[5] Forrest Lucas lan Ali Afshar sumadya ngayahi minangka juru damel punika lumantar ESX Entertainment.[5] Ing surya 18 AGustus 2015, Sharon Stone kawartosaken sampun nèken kontrak badhé maragani filem punika minangka Meredith, sawatawis skénario sampun dipun-cakaken déning Christina Moore lan Rudnick, sarta Moore ugi sagah mbiyantu dados juru damel filem.[1] Surya 19 Agustus 2015, Dorian Brown lan Tommy Flanagan nyawiji ing proyèk filem punika, Brown ngayahi minangka paraga utama, randha Stella Davis, ingkang bengkerengan wonten salebetipun pamiyara kéwan nglawan kuda bringas, kanthi nyuwun pambiyantu saking para narapidana, sawatawis Flanagan ingkang maragani minangka pangarsa narapidana.[2] Ing surya 20 Agustus 2015, Jason Lewis nyawiji wonten filem punika kanthi ngayahi minangka paraga utama priya.[3] Pamundhutan gambar utama katindakaken wiwit surya 17 Agustus 2015 ing Napa, California.[3][6]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ a b Kit, Borys (August 18, 2015). "Sharon Stone to Star in Inspirational Drama 'Running Wild'". hollywoodreporter.com. Dijupuk August 23, 2015. 
  2. ^ a b c McNary, Dave (August 19, 2015). "Dorian Brown, Tommy Flanagan Join Sharon Stone in ‘Running Wild’". variety.com. Dijupuk August 23, 2015. 
  3. ^ a b c A. Lincoln, Ross (August 20, 2015). "Jason Lewis Is ‘Running Wild’; Kieth Merrill To Direct ‘The Final Service’; Bogdanovich In ‘Day As Night’ – Film Briefs". deadline.com. Dijupuk August 23, 2015. 
  4. ^ a b "Cast". Dijupuk January 9, 2017. 
  5. ^ a b A. Lincoln, Ross (July 29, 2015). "Alex Ranarivelo Reined In To Direct Ranching Drama ‘Running Wild’". deadline.com. Dijupuk August 23, 2015. 
  6. ^ "On the Set for 8/21/15: Eddie Redmayne Starts Fantastic Beasts, Russo Brothers Wrap Up Captain America: Civil War". ssninsider.com. August 21, 2015. Dijupuk August 23, 2015. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]