Rudnik nad Sanem

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Rudnik nad Sanem
POL Rudnik nad Sanem COA.svg
Lambang Rudnik nad Sanem
120px
Lokasi Rudnik nad Sanem
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Rudnik nad Sanem
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Rudnik nad Sanem iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rudnik_nad_Sanem&oldid=1002202"