Rudnik nad Sanem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rudnik nad Sanem
POL Rudnik nad Sanem COA.svg
Lambang Rudnik nad Sanem
120px
Lokasi Rudnik nad Sanem
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Rudnik nad Sanem
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Rudnik nad Sanem iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.