Rudnik nad Sanem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rudnik nad Sanem
POL Rudnik nad Sanem COA.svg
Lambang Rudnik nad Sanem
120px
Lokasi Rudnik nad Sanem
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Rudnik nad Sanem
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Rudnik nad Sanem iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.