Roti tuna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Roti tuna
Tuna Bun in Hong Kong 1.jpg
Jeneng liyanéRoti ikan tuna, Tuna bun, Tuna fish bun
Panggonan asalHong Kong
Woworan pokoktepung, tuna
Buku masakan: Roti tuna  Médhia: Roti tuna

Tuna roti utawa roti tuna ( Inggris : Tuna bun / Tuna iwak bun) punika roti iwak ala Hong Kong . [1] Iki roti bunder sing isine pasta tuna. Roti iki umum banget ing Hong Kong. [2]Amarga meh kabeh tuna larang, meh kabeh toko roti ing Hong Kong nggunakake pasta tuna utawa tuna kalengan minangka ngisi. [3] [4]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Qiu, Yongling (2011). 港麵包 港味道 (Popular bread in Hong Kong). 萬里機構 (Wan Li Book). p. 92. ISBN 9789621446473.
  2. "Local Bakery". Dibukak ing 29 Januari 2014.
  3. "Consumers urged to choose wisely amidst rise in bread prices". Choice # 377 (14 Maret 2008). Consumer Council. Diarsip saka sing asli ing 2014-02-04. Dibukak ing 29 Januari 2014. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)
  4. "Flavor of the city". China Daily. Dibukak ing 29 Januari 2014.