Menyang kontèn

Roti gorèng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Fried bread
Fried bread (right) as part of a cooked breakfast
Jeneng liyanéFried slice
JinisBread
AjanganSide
Panggonan asalWorldwide
Hawa ajanganWarm
Woworan pokokBread
Ènergi panganan
(per ajangan)
180 kcal (754 kJ)
Buku masakan: Fried bread  Médhia: Fried bread

Roti goreng minangka potongan roti sing wis digoreng ana ing minyak, mentega utawa lemak kayata lemak daging .

Roti sing wis digoreng mentega udakara 180 kalori. [1] [2]  Lemak iki cukup akeh, lan ora duwe sumber nutrisi sing penting.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Sandwich Bread - 2 slices of bread". www.nutritionix.com (ing basa Inggris Amérika Sarékat). Dibukak ing 2020-01-21.
  2. "Butter, salted - 1 tbsp". www.nutritionix.com (ing basa Inggris Amérika Sarékat). Dibukak ing 2020-01-21.