Roti bakar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Roti bakar
Roti bakar rasa strawberry lan coklat.jpg
A plate of roti bakar.
JinisSandwich
Panggonan asalIndonesia
Buku masakan: Roti bakar  Médhia: Roti bakar

Roti bakar (roti bakar) yaiku panganan roti lapis ing Indonesia sing kasus ini saka rong potong roti putih panggang lan isine, kayata gula, marjerin, mentega, hagelslag, coklat nyebar, keju, butter kacang, selai stroberi, utawa parutan klapa . Iki dianggep minangka sarapan cepet alternatif lan panganan ing dalan umum.