Rote Lor Kulon, Rote Ndao

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rote Lor Kulon, Rote Ndao
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Rote Ndao {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Rote Barat Laut iku kecamatan ing Kabupaten Rote Ndao Propinsi Nusa Tenggara Wétan.

Kabupaten Rote Ndao