Rogan josh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rogan josh
Rogan josh02.jpg
JinisCurry
AjanganMain
Panggonan asalIndian subcontinent
Tlatah utawa prajaKashmir
Hawa ajanganHot
Woworan pokokLamb or goat, alkanet root
Buku masakan: Rogan josh  Médhia: Rogan josh

Rogan josh ( Inggris Inggris / ˌrəʊɡən dʒəʊʃ /, American English / ˌroʊɡən dʒoʊʃ /) [1] ( Hindi : रोगन जोश) ( Basa Urdu: روغن جوش ), uga ditulis roghan josh utawa roghan ghosht, minangka panganan daging kari sing aromatik saka Persia utawa Kashmiri .[2] Digawé nganggo daging abang, tradisional wedhus utawa domba. Warni lan roso utamane dening kembang alkanet utawa oyot lan lombok Kashmiri. Iki minangka salah sawijining resep khas masakan Kashmiri .

  1. Rogan Josh, Oxford Learners' Dictionary
  2. Magon, Harminder Singh (2016). My Epicurean Journey. Friesen. p. 152.