Rock and Roll Hall of Fame

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Rock and Roll Hall of Fame and Museum yaiku saijining museum dumunung ana ing tlaga Erie ing Cleveland, Ohio, Amerika Serikat. Cithakan:Music-stub