Rock and Roll Hall of Fame

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Rock and Roll Hall of Fame and Museum ya iku saijining muséum dumunung ana ing tlaga Erie ing Cleveland, Ohio, Amerika Serikat.Cithakan:Music-stub