Rock and Roll Hall of Fame

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Rock and Roll Hall of Fame and Museum ya iku saijining musiyum dumunung ana ing tlaga Erie ing Cleveland, Ohio, Amérikah Sarékat.


Cithakan:Music-stub