Robert Lewandowski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Robert Lewandowski ndhik Bayern Munchen taun 2014

Robert Lewandowski iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Warsaw, Polen tanggal 21 Agustus 1988.[1] Pemain sing dhuwuré 184 cm kuwi main ndhik posisi ngarep.[1]

Striker FC Bayern München kuwi saiki dadi juru main sing paling rikat gawé gol ndhik sakdawané sajarah FC Bayern München ya iku 50 gol ndhik Bundesliga Jerman. Rekor kuwi wis ngalahné rekor sing tau digawé Roy Makay.[2]

Karir[besut | besut sumber]

2007-2008 Znicz Pruszków[1]

2008-2010 Lech Poznan[1]

2010-2014 Borussia Dortmund[1]

2008-saiki Tim Nasional Polen[1]

2014-Saiki FC Bayern München[1]

Juwara[besut | besut sumber]

Juwara Bundesliga karo FC Bayern München taun 2015 lan 2016[1]

Juwara Bundesliga karo Borussia Dortmund 2011 lan 2012[1]

Juwara DFB-Supercup karo FC Bayern München taun 2017[1]

Juwara DFB-Supercup karo Borussia Dortmund 2014[1]

Juwara DFB Pokal karo FC Bayern München taun 2016[1]

Juwara DFB Pokal karo Borussia Dortmund 2012[1]

Juwara Ekstraklasa karo Lech Poznan taun 2010[1]

Juwara Puchar Polski karo Lech Poznan taun 2009[1]

Juwara Superpuchar Ekstraklasy karo Lech Poznan taun 2010[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p "Robert Lewandowski". www.eurosport.com. Dijupuk 30 August 2016. 
  2. "Berita Liga Jerman: Lagi, Robert Lewandowski Pecahkan Rekor Baru Bayern Munich". www.ligaolahraga.com. Dijupuk 30 August 2016.