Robert Hall (pemain bal-balan)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Robert Hall
RobertHallWHU.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Robert Kieran Dennis Hall[1]
Tanggal lair (1993-10-20) 20 Oktober 1993 (umur 25)
Papan lair Aylesbury, Inggris
Dhuwur 6 ft 2 in (1.88 m)[2]
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
West Ham United
Angka 46
Karir nom
2003–2010 West Ham United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2010– West Ham United 4 (0)
2011Oxford United (silihan) 9 (5)
2011Oxford United (silihan) 4 (0)
2012Milton Keynes Dons (silihan) 2 (0)
Tim nasional
2008–2009 Inggris U-16 6 (1)
2009–2010 Inggris U-17 16 (8)
2011 Inggris U-18 1 (0)
2011–2012 Inggris U-19 4 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 14:53, 1 September 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 06:50, 16 Juli 2012 (UTC)

Robert Kieran Dennis Hall (lair ing Aylesbury, 20 Oktober 1993; umur 25 taun) ya iku juru main bal-balan kang nduwé kewarganagaraan Inggris, kang main kanggo klub West Ham United, lan biyasa main ing posisi penyerang.

Hall miwiti karir junioré ing klub West Ham United, salanjuté miwiti karir senioré ing klub mau uga.[3] Sasuwéné bareng West Ham, Hall sempet disilihaké ing Oxford United[4] lan Milton Keynes Dons.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Search 1837 to 2006 – Birth, Marriage and Death indexes". Findmypast.com. Dijupuk 2010-08-12. 
  2. Rollin, Glenda; Rollin, Jack, eds. (2012). Sky Sports Football Yearbook 2012–2013 (ed. 43rd). London: Headline. k. 551. ISBN 978-0-7553-6356-8. 
  3. "Hall signs". www.whufc.com. Dijupuk 12 September 2011. 
  4. "West Ham striker Robert Hall returns to Oxford United". BBC Sport. Dijupuk 16 November 2011. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]