Rizky Ahmad Sanjaya Pellu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rizky Pellu
Rizky sanjaya.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Rizky Ahmad Sanjaya Pellu
Posisi main Midfielder
Katerangan klub
Tim saiki
Pelita Bandung Raya
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2011
2012
2013-
SAD
Persis Sala
Pelita Bandung Raya
Tim nasional
2008
2009
2009
Indonésia Indonésia U-16
Indonésia Indonésia U-17
Indonésia Indonésia U-19
0? (?)
0? (?)
03 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Rizky Ahmad Sanjaya Pellu (lair ing Tulehu , 26 Juni 1992; umur 27 taun) ya iku sawijining juru main bal-balan Indonesia. Saiki dhèwèké main ing SAD Indonesia, tim kang saikine kompetisi ing Uruguay, Amérika Selatan. Rizky lumrahé ana ing posisi panyerang, dhèwèké nggunakaké nomer geger 16. Rizky ya iku lulusan timnas U-16 Piala Asia 2008 Uzbekistan saliyané Setya Beny lan Vava Mario Yagalo. Rizky ditarik ing Uruguay saperlu nggenteni pitung juru main kang sumingkir.

Karier[besut | besut sumber]

  • Timnas U-16
  • SAD Indonesia/Timnas U-17
  • Timnas U-19
  • Persis Sala
  • Pelita Bandung Raya

Cithakan:Skuat Pelita Bandung Raya