Rizki Abdurahman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rizki Abdurahman
ParabanRizki The Titians
GénrePop
Mangsa akarya2004- present
Sing magepokanThe Titans
Sana jaringanhttp://www.thetitansband.com/
Piranti wigati
Pop Rock

Rizki Abdurahman (lair ing Bandung, Jawa Barat, 6 Dhésèmber 1985; umur 34 taun) ya iku penyanyi saka kelompok musik The Titans. Rizki mlebu ing kelompok The Titans wiwitan taun 2007 sawisé mèlu audisi. Sadurungé, dhèwèké dadi penyanyi ing band IZE, kang naté dadi finalis lomba band Dreamband kapisan.

Lelagon[besut | besut sumber]

Bareng Ize Band[besut | besut sumber]

Bareng The Titans[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]