Rizki Abdurahman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rizki Abdurahman
Paraban Rizki The Titians
Génre Pop
Mangsa akarya 2004- present
Sing magepokan The Titans
Sana jaringan http://www.thetitansband.com/
Piranti wigati
Pop Rock

Rizki Abdurahman (lair ing Bandung, Jawa Barat, 6 Dhésèmber 1985; umur 33 taun) ya iku penyanyi saka kelompok musik The Titans. Rizki mlebu ing kelompok The Titans wiwitan taun 2007 sawisé mèlu audisi. Sadurungé, dhèwèké dadi penyanyi ing band IZE, kang naté dadi finalis lomba band Dreamband kapisan.

Lelagon[besut | besut sumber]

Bareng Ize Band[besut | besut sumber]

Bareng The Titans[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]