Richard von Coudenhove-Kalergi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Coudenhove-Kalergi 1926.jpg

Richard Nikolaus Graf von Coudenhove-Kalergi (dipunlairaken 16 November 1894 – surud 27 Juli 1972 kanthi umur 77 taun) inggih punika politikus Austria.[1]

Cathetan Suku[sunting | Owah sumber]