Richard von Coudenhove-Kalergi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Coudenhove-Kalergi 1926.jpg

Richard Nikolaus Graf von Coudenhove-Kalergi (lair 16 Novèmber 1894 – pati 27 Juli 1972 ing umur 77 taun) inggih punika pulitikus Austria.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]