Richard von Coudenhove-Kalergi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Coudenhove-Kalergi 1926.jpg

Richard Nikolaus Graf von Coudenhove-Kalergi (lair 16 Novèmber 1894 – pati 27 Juli 1972 ing yuswa 77 taun) inggih punika politikus Austria.[1]

Cathetan Suku[besut | besut sumber]