Rhône-Alpes

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Région Rhône-Alpes
Bendera Rhône-Alpes
(Gendéra Rhône-Alpes) | (Lambang Rhône-Alpes)
Peta Perancis nuduhaké lokasi Rhône-Alpes
Ibu kutha Lyon
Jembar dharatan 43.698 km²
Presidhèn Regional Jean-Jack Queyranne
Pedunung
 - perk. 2005
 - sensus 1999
 - Kapadhetan

5.947.000
5.645.407
136/km² (2005)
Arrondissement 25
Kanton 335
Komun 2.879
Départemèn Ain
Ardèche
Drôme
Isère
Loire
Rhône
Savoie
Haute-Savoie
{{{cathetan}}}

Rhône-Alpes kuwi sawijining région ing Perancis bagéan wétan. Jeneng région iki dijupuk saka jeneng (Kali Rhône) lan gunung (Pagunungan Alps). Ibukuthané, Lyon, kuwi wilayah metropolitan paling gedhé kaloro ing Perancis sawisé Paris.

Rhône-Alpes wewatesan karo Bourgogne ing sisih lor, Auvergne ing sisih kulon, Languedoc-Roussillon lan Provence-Alpes-Côte d'Azur ing sisih kidul, sarta Swiss lan Italia ing sisih wétan.

Komunitas[sunting | sunting sumber]


Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Région-région Prancis Gendéra Prancis

Alsace | Aquitaine | Auvergne | Bourgogne | Bretagne | Centre | Champagne-Ardenne | Franche-Comté | Île-de-France | Korsika | Languedoc-Roussillon | Limousin | Lorraine | Midi-Pyrénées | Nord-Pas-de-Calais | Basse-Normandie | Haute-Normandie | Pays de la Loire | Picardie | Poitou-Charentes | Provence-Alpes-Côte d'Azur | Rhône-Alpes

Région sebrang segara: Guadeloupe | Guyana Perancis | Martinique | Reunion

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rhône-Alpes&oldid=813015"