Rhône-Alpes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
{{{name}}}
Région Rhône-Alpes
Wewengkoning Prancis
Gendéra {{{name}}}
Gendéra
Rhône-Alpes in France.svg
Nagara Prancis
PréfèkturLyon
Laladan
 • Gunggung43,698 km2 (16,872 sq mi)
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Rhône-Alpes iku siji région ing Perancis pérangan wétan. Jeneng région iki dijupuk saka jeneng (Kali Rhône) lan gunung (Pagunungan Alps). Ibukuthané, Lyon, iku wewengkon metropolitan gedhé dhéwé kaloro ing Perancis sawisé Paris.

Rhône-Alpes wewatesan karo Bourgogne ing sisih lor, Auvergne ing sisih kulon, Languedoc-Roussillon lan Provence-Alpes-Côte d'Azur ing sisih kidul, sarta Switserlan lan Italia ing sisih wétan.

Komunitas[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Région-région Perancis Bendera Perancis

Alsace | Aquitaine | Auvergne | Bourgogne | Bretagne | Centre | Champagne-Ardenne | Franche-Comté | Île-de-France | Korsika | Languedoc-Roussillon | Limousin | Lorraine | Midi-Pyrénées | Nord-Pas-de-Calais | Basse-Normandie | Haute-Normandie | Pays de la Loire | Picardie | Poitou-Charentes | Provence-Alpes-Côte d'Azur | Rhône-Alpes

Region jaban rangkah: Guadeloupe | Guyana Perancis | Martinique | Reunion