Reuben Elishama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ruben Elishama
Gambar:Reuben Elishama.jpg
LairRuben Elishama Hadju Soerjosoemarno
Pakaryanaktor, penyanyi
Taun aktif1978 - sekarang
Wong tuwaDidi Abdulkadir Hadju dan Marini Soerjosoemarno

Reuben Elishama Hadju Soerjosoemarno (lair ing Jakarta, 18 Sèptèmber 1978; umur 42 taun) ya iku aktor lan vokalis grup band Channel.

Biografi[besut | besut sumber]

Putra déning artis kawakan Marini Soerjosoemarno lan Didi Hadju iki sadurungé milih panggawean mergawe ing kantor. Nanging sadulur lanang déning penyanyi Shelomita iki ora sanggup ngingkari kesenengane nyanyi. Rueben banjur madegake grup band Chanel.

Filmografi[besut | besut sumber]

Diskografi[besut | besut sumber]

  • Perjalanan Dua Insan (2006) bersama grup band Channel

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]