Retnaningrum

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kanjeng Bandara Radèn Ayu (BRAy) Retnaningrum ya iku garwa Paku Alam VIII kang asalé saka Sala. Saka Retnaningrum, Paku Alam VIII patutan-putri cacah 8 ya iku :

  1. Ir. KPH. H. Prabakusuma
  2. BRAy. Retna Sundari;
  3. BRAy. Hj. Retna Dewayani;
  4. KPH. H. Anglingkusuma;
  5. KPH. H. Sangkakusuma;
  6. BRAy. Retna Pudjawati;
  7. KPH. Ndayakusuma;
  8. Ir. KPH. H. Wijayakusuma;