Rennes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Rennes iku kutha alit ing nagara Prancis wonten ing sisih kulon-laut nagara iku. Kutha iki mlébet ing kategori provinsi Brittany.

Cathétan Suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]