Renegades (filem 2017)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Renegades
Renegades (2017 film).jpg
Theatrical release poster
Disutradarani Steven Quale
Diprodhuseri Luc Besson
Ditulis déning
  • Luc Besson
  • Richard Wenk
Dibintangi
Dimusiki Eric Serra
Sinématografi Brian Pearson
Dibesut déning Florent Vassault
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning
Nagara
  • Prancis
  • Jerman[2]
Basa Basa Inggris
Rantaman €66.19 yuta[3]

Renegades inggih punika filem thriller laga saking Perancis-Jerman ingkang kadamel taun 2017. Filem punika dipunsutradarani Steven Quale, dhedhasar skénario anggitanipun Luc Besson lan Richard Wenk, nyariyosaken babagan Navy SEALs ingkang manggihi bandha salebetipun telaga ing Bosnia. Ingkang maragani filem punika antawisipun Sullivan Stapleton, J. K. Simmons, lan Charlie Bewley. Renegades sampun katetepaken badhé dipunbabar ing surya 1 Sèptèmber 2017 déning STX Entertainment.[4]

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Latar wingking[besut | besut sumber]

Ing surya 30 Sèptèmber 2014 wonten pawartos bilih EuropaCorp ndhapuk Steven Quale supados nyutradarani filem laga thriller kanthi sesirah The Lake, dhedhasar skénario anggitanipun Luc Besson lan Richard Wenk.[4] Surya 2 Maret 2015, Sullivan Stapleton nyawiji wonten proyèk filem punika, kajibah dados juru paraga baku.[5] J. K. Simmons, Charlie Bewley lan Diarmaid Murtagh ugi kalebetaken wonten pratélan juru paraga.[6] Sylvia Hoeks, Joshua Henry dan Dimitri Leonidas salajengipun ugi katetepaken mlebet ugi ing filem punika.[7] Pamundhutan gambar filem punika kawiwitan ing surya 30 April 2015.[8] Filem punika nampi ardhana €5 yuta saking German Federal Film Fund (DFFF), lan €275.000 saking The Bavarian Film Fund (FFF Bayern).[9][10]

Pambabaran[besut | besut sumber]

Wulan Maret 2015, EuropaCorp netepaken wanci pambabaran ing surya 15 Juli 2016.[11] Wulan Fèbruari 2016, rancangan pambabaran dipunundur dados 20 Januari 2017. Nanging ing wulan Mèi 2016, wonten pawartos malih bilih rancangan wanci pambabaran badhé mundur malih ing surya 27 Januari 2017, lan malih-malih, ing wiwitan Novémber 2016 pungkasanipun dipunlih sapisan malih wonten 3 Fèbruari 2017, kanthi éwah-éwahan sesirah Renegades.[12] Pawartos paling énggal medal ing wulan Januari 2017, bilih filem punika pambabaranipun badhé kalaksanan ing surya 1 Sèptèmber 2017.[13]

Ugi pirsani[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "Film releases". Variety Insight. Dijupuk December 2, 2016. 
  2. ^ http://www.unifrance.org/film/42810/the-lake
  3. ^ http://cineuropa.org/nw.aspx?t=newsdetail&l=fr&did=326848
  4. ^ a b McNary, Dave (September 30, 2014). "‘Into the Storm’ Director Enlists in Navy SEAL Thriller ‘The Lake’ (EXCLUSIVE)". variety.com. Dijupuk May 10, 2015. 
  5. ^ a b McNary, Dave (March 2, 2015). "Sullivan Stapleton to Star in ‘The Lake’ for EuropaCorp". variety.com. Dijupuk May 10, 2015. 
  6. ^ a b c d Busch, Anita (March 23, 2015). "J.K. Simmons Leads Navy SEALs Charlie Bewley & Diarmaid Murtagh In Luc Besson’s ‘The Lake’". deadline.com. Dijupuk May 10, 2015. 
  7. ^ a b c d e f g A. Lincoln, Ross (April 1, 2015). "Matt Lanter Boards ‘USS Indianapolis’ With Nicolas Cage; Two More Jump In ‘The Lake’". deadline.com. Dijupuk May 10, 2015. 
  8. ^ "On the Set for 5/4/15: Independence Day 2 Starts Shooting While Directors Jodie Foster and Martin Scorsese Wrap Their Films". ssninsider.com. May 4, 2015. Dijupuk May 10, 2015. 
  9. ^ "DFFF Aktuell" [DFFF News] (ing basa German). Deutscher Filmförderfonds. Dijupuk 2016-04-08. 
  10. ^ Blaney, Martin (2015-08-04). "'Captain America: Civil War' benefits from new German funding". Screen International. Dijupuk 2016-04-10. 
  11. ^ McNary, Dave (March 6, 2015). "Naomi Watts’ ‘Shut In,’ Sullivan Stapleton’s ‘The Lake’ Set 2016 Release Dates". variety.com. Dijupuk May 10, 2015. 
  12. ^ D'Alessandro, Anthony (November 1, 2016). "EuropaCorp Navy SEALs Movie ‘Renegades’ To Touch Down Super Bowl Weekend". Deadline.com. Dijupuk November 4, 2016. 
  13. ^ "Theatrical Movie Schedule Additions and Changes". Box Office Mojo. Dijupuk January 7, 2017. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]