Rekeil Pyke

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rekeil Pyke
Katerangan priangga
Jeneng dawa Rekeil Leshaun Pyke[1]
Tanggal lair (1997-09-01) 1 Sèptèmber 1997 (umur 24)[2]
Papan lair Leeds, Inggris
Dhuwur 6 ft 2 in (1.88 m)[3]
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Shrewsbury Town
Angka 9
Karir nom
0000–2009 Rothwell Juniors
2009–2016 Huddersfield Town
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2016–2020 Huddersfield Town 1 (0)
2016Wrexham (nyileh) 3 (0)
2017Colchester United (nyileh) 12 (0)
2017–2018Port Vale (nyileh) 7 (0)
2018–2019Wrexham (nyileh) 23 (5)
2019Rochdale (nyileh) 6 (0)
2019–2020Rochdale (nyileh) 13 (1)
2020– Shrewsbury Town 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20:04, 19 September 2020 (UTC).


Rekeil Leshaun Pyke (lair 1 September 1997) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Penyerang kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Updated squads for 2017/18 Premier League confirmed". Premier League. 2 February 2018. Dibukak ing 11 February 2018.
  2. Rekeil Pyke career stats at Soccerbase
  3. "Rekeil Pyke, Scott High and Josh Daniels: Shrewsbury Town complete triple transfer". BBC Sport (ing basa Inggris). 3 August 2020. Dibukak ing 3 August 2020.