Menyang kontèn

Reiwa Umur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Reiwa

Reiwa Umur (令和時代 Reiwa jidai?)[1]yaiku jaman sabanjuré ing Jepang sing diwiwiti tanggal 1 Mei 2019, sedina sawise Kaisar Akihito nulak lan nalika putrane, Naruhito, bakal munggah tahta dadi Jepang kaisar ka-126.

Etimologi[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "新元号「令和(れいわ)」 出典は万葉集" . 1 April 2019. Dibukak ing 1 April 2019.