Rambut palsu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rambut palsu potongan hime konvensional

Rambut palsu yaiku salah sawijining jinis aksesoris sirah utawa rambut sing digawe saka rambut manungsa, rambut kewan, utawa serat sintetis . [1] Tembung wig cekak kanggo periwig, sing katon paling wiwitan ing basa Inggris ing William Shakespeare 's The Two Gentlemen of Verona . Sawetara wong nganggo wig kanggo nyamar botak; rambut palsu bisa digunakake minangka alternatif sing ora ngganggu lan luwih murah kanggo terapi medis kanggo mulihake rambut utawa amarga agama.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "How is a Wig Made?".