Ralph Waite

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ralph Waite
Ralph Waite.jpg
Waite, 2012
Pakaryan pelawak lan panata acara
Taun aktif 1954–2014

Ralph Waite (lair ing Amérika Sarékat, 22 Juni 1928 – pati ing Amérika Sarékat, 13 Fèbruari 2014 ing umur 85 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]