Raden Ayu Srimulat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Raden Ayu Srimulat

Raden Ayu Srimulat (lair ing Sala, 7 Mèi 1905 – pati ing Surabaya, 1 Dhésèmber 1968 ing umur 63 taun) salah satunggalin penyanyi wadon, juru main sandiwara, lan salah siji wong saka ngedekke gugus seni Aneka Ria Srimulat.[1] Dhèwèké lair ing Wedana Bekonang, Sala sing dikucilke saka para kulawarga amarga aktivitase minangka penyanyi panggung.[1][2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b Hassan Shadily & Redaksi Ensiklopedi Indonesia (Red & Peny)., Ensiklopedi Indonesia Jilid 6 (SHI-VAJ). Jakarta: Ichtiar Baru-van Hoeve, hal. 3286
  2. Raden Ayu Srimulat dipethil 3 Juni 2014