Rabka

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Rabka
POL Rabka-Zdrój COA.svg
Lambang Rabka
POL Rabka-Zdrój flag.svg
Flag Rabka
120px
Lokasi Rabka
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Malopolska
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Rabka
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Rabka-Zdrój iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rabka&oldid=1001845"