Révolusi Prancis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
The storming of the Bastille, on July 14, 1789

Révolusi Prancis iku titiwanci sajeroning sajarah Prancis antara taun 1789 nganti 1799. Ing ing sajeroning wektu iki, pamaréntah lan gagasan ngenani piyé Prancis bakal ditata kerep ngalami owah-owahan. Lumrahé, wong biyasa péngin duwé kakuwasan lan hak.

Pranala njaba[besut | besut sumber]