Putri duyung cilik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
The Little Mermaid - Painting by Elena Ringo.jpg

Putri duyung cilik (The little mermaid) yaiku dongeng sastra Denmark sing ditulis dening penulis Dhènemarken Hans Christian Andersen. Crita kasebut ngetutake lelampahan putri duyung enom sing gelem nyerahake nyawane ing segara minangka putri duyung kanggo entuk jiwa manungsa.