Putra Nababan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Putra Nababan
frameless|alt=
Lair (1974-07-30) Juli 30, 1974 (umur 44)
Jakarta,  Indonésia
Papan tetirah Jakarta
Pakaryan Pembaca berita
Taun aktif 2005-sekarang
Agama Kristen Protèstan
Wong tuwa Panda Nababan dan Ria Purba

Putra Nababan (lair ing Jakarta, 30 Juli 1974; umur 44 taun) ya iku pranata cara brita Indonésia lan sadurungé dadi penyiaran anchor sajeroning program brita Seputar Indonésia.

Wiwit tanggal 1 Januari 2005 kanthi 23 Agustus 2012, panjenengané makaryo ing RCTI minangka wakil pamimpin redaksi lan nyiarake brita Seputar Indonésia Petang

Bebungah[besut | besut sumber]

Jawara[besut | besut sumber]

Putra Nababan dadi jawara Panasonic Awards (saiki kanthi jeneng Panasonic Gobel Awards) kanggo kategori Presenter Berita & Informasi sajeroning 4 taun terus-terusan (2009, 2010, 2011 & 2012).

Taun Award Kategori Asil
2009 Panasonic Awards 2009 Presenter Berita & Informasi Menang
2010 Panasonic Gobel Awards 2010 Presenter Berita & Informasi Menang
2011 Panasonic Gobel Awards 2011 Presenter Berita & Informasi Menang
2012 Panasonic Gobel Awards 2012 Presenter Berita & Informasi Menang

Kekalahan[besut | besut sumber]

Putra Nababan mengalahkan Panasonic Gobel Awards untuk kategori Presenter Berita & Informasi yang telah tergagalan pada taun 2013.

Tahun Award Kategori Hasil
2013 Panasonic Gobel Awards 2013 Presenter Berita & Informasi Nominasi

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Penyiar MetroTV