Purwakinanthi, Pakualaman, Kutha Ngayogyakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Purwakinanthi
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPurwokinanti
Purwakinanthi kapernah ing Kutha Yogyakarta
Purwakinanthi
Purwakinanthi
Purwakinanthi kapernah ing Ngayogyakarta
Purwakinanthi
Purwakinanthi
Purwakinanthi kapernah ing Indonésia
Purwakinanthi
Purwakinanthi
Koordhinat: 7°47′56″S 110°22′25″E / 7.79899°S 110.37351°E / -7.79899; 110.37351Koordhinat: 7°47′56″S 110°22′25″E / 7.79899°S 110.37351°E / -7.79899; 110.37351
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KuthaNgayogyakarta
KacamatanPakualaman
Kodhe pos55112
Kodhe laladan
administrasi
34.71.11.1001

Purwakinanthi iku kalurahan ing Kacamatan Pakualaman, Kutha Ngayogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 maint: unrecognized language (link)